sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Oke. Kerlek definiald a bukast kerlek, mert nem vilagos szamomra. Tudom, hogy nagyon sok embernek merevedest okoz ha leirhatja ezt a "bukott mmo" kifejezest, de valaki leirna vegre, hogy mit is jelent a "bukott" kifejezes? Tessek figyelembe venni a korabban linkelt tablazatokat a valoszinusitheto beveteli forrasokrol is.

Ami a keszultseget illeti, a beta az 2-3 verzioval van elmaradva a "devek" aktualis verziojahoz kepest. Ott a peccsnotsz, linkelve, ott is latszik, hogy mi valtozott a november vegi betahoz kepest.

A 200 misi koltsegre nagyon jot reagalt Matt Firor, megmutatta, hogy kell valaszolni az ilyen marhasagokra. Megkeresem az interjut, 2-3 nappal ezelott jott ki.

A szintkorlattal egyetertek, azt irtam en is, hogy nem ertem miert kell igy, es mikor lesz a 20-30-40-50 50+ 50++ zona tesztelve closedben. De, harom nap alatt szerintem 10-es sem lesz az ember, nem hogy 17... (latva a korabbi videokat es Johnnyka streamjet) :)