Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Irgum76 #24365 STO-ban csak a tutoriált csináltam ott nem voltak skillek csak lőni kellett a behatoló klingonokat az ment is
viszont utána a hajót kellett volna irányítani fézerezni meg torpedózni azzal sem volt gond amíg egyenesen kellett menni de utána a manőverezés már halál volt számomra :)
lehet ha megszokja az ember már könnyen megy de én kb csak random nyomogattam a gombokat hátha majd arra megy amerre én szeretném :)
ESO-ban viszont ma olyan szar 4 dungeon runon vagyok túl, hogy ki kellett lépnem mert egyik rosszabb volt mint a másik
volt itt minden 2000 championos megoldja okosba healer nélkül blood oltárral az első bossnál és a harmadik halálomnál meguntam és távoztam,
healer-tank páros végiggyakta a dungeont épp odaértünk a végső bossra egy darab ütés erejéig a másik DPS-el, (közben azért volt halál is mert jó pár kisebb csoport ellent hátrahagytak)
a harmadikban a tank nem tankolt és folyton eltévedt ami még nem annyira gáz viszont a haeler nem haelelt így nem volt könnyű bosst gyakni...
a negyedikre meg már nem is emlékszem
még minimum egy kör kell a kulcsért de már nincs hozzá sok kedvem
mindegy legalább pihiben haladtam a Fallout sorival ami így három rész alapján baromi jóra sikerült szerintem