sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Irgum76
    köszi szépen a felajánlást és a tanácsokat xbox-on játszok
    van másfél millám de szerettem volna most event idején kicsit növelni
    benne vagyok 5 traid guildban 30/30-ra fel van töltve mind mondjuk lehet nem ártana kitakarítani őket és csak igazán jókat kirakni
    de mondjuk leginkább ilyen 1000-2500 goldos cuccokat visznek össz-vissz 4-5 30K-s eladásom volt azok kb visszahozták a szütyők árát
    lovak kimaxolva
    az alapanyagokkal meg úgy vagyok, hogy sajnálom kidobni
    ott van pl a giliszta fogalmam nem volt erről az italról mégis megtartottam 200db-ot most kb 500g/darab áron eltudnám adni szerintem csak most nekiálltam komolyabban dungeonozni úgyhogy megtartom magamnak
    meg ha kisebb karaktert húzok akkor készítek neki tréning rucit(kat) szóval nem tudom
    most az volt az ötletem, hogy a kraftertől átadom az enchantot egy kisebb varázslónak de miközben húztam rájöttem, hogy ez így nem klafa mert pár "bútor" receptem nekem is van és azokhoz van, hogy több szakma is kell egyszerre szóval ez így nem pálya
    ha pörögne az eladás nem picsognék de napi egy-két slot felszabadulással nem sokra megyek