Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Plata #24132 Annyit beszéltek róla hogy asszem én is kipróbálom.
De nem a kedvenc elfemmel,mert ő csak a lopáshoz ért. XD
Neki a lopásra van téve sok skill pont meg a zsebelésre és még vagy 200 champions pont is a lopásra van téve.
Bár ha az utolsó boss egyedül van és működik rajta az orgyilkos skill akkor nincs gond,mögé lopózom és nyekk. :D
Társat lehet vinni?
Mert viszem Isobel-t és ő gyógyít.
Mirri amúgysem szereti ha bérgyilkos skillt használok. :D
Engem ESO-ban nagyon nem izgat a raidelés,a random dungeon igen,mert érdekes randomokkal játszani,de a komoly raid nem,az megöli a játék élvezetét.
WoW-ban is azért hagytam fel a játékkal az év elején mert csömöröm lett a raideléstől.Azóta inkább ESO-zok,itt sincs nagy tervem,csak a szórakozás és a játék,legnagyobb célom most az hogy szerezzek pár millió pénzt,egyszer vegyek valami nagy és szép víz parti kastélyt.Na és berendezzem,most ezen dolgozom,a kedvenc Wood elf tolvajommal áskálódok és kincset keresek,de a mostani házam kicsit kicsi a kincsekhez,akkorákat ások amik nagyobbak mint a házam. XD
De szeretnék kiásni pár sárga itemet is,csak lassan jön hozzá lead.
Plusz maxolni akarom kraft skilleket,ehhez még kell farmolnom vagy 100 skill pontot.
Közben kiskarikkal is szórakozom.
Raidelés nem nagyon hiányzik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.01. 12:42:24