sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Although
    Szóval talán nem unnod még :) Mondok egy példát sokan csodálkoztak hogy miért ilyen a dark brotherhood a skyrimbe aki tudod egy kicsit angolul az megértette a beszédekből hogy miért. :) De ha belegondolsz ez nagyon jó volt az oblivonos dark brotherhoodos részekbe hogy egy kicsit kellett gondolkodni hogy oldod eg a feladatot. El lehet fogadni a jó szöveget a skyrimnál de pontosan tudjuk azért csinálták hogy gondolkodni se kelljen hozzá. :)Ez csak egy példa volt. Persze lehet az a gond nekem az rpg azt jelenti amit régen hogy vannak benne fejtörők is mint a DA:O-ban. És persze az mmorpg-nél is. Ezért szeretem a Funcomot. Mert ők még ilyenek. tettek be a conanba egy hidas részt ahol 6 órát gondolkodtam rajta hogy juttok át túloldalra mikor kijött a dungeon :) És csak remélni merem nem fognak megváltozni mint a Bethesda. Ők sose voltak ilyenek ennyire. De a skyrim előtt reméltem most jobb lesz nem így történt. :) Szóval nem hiszem hogy nagyon mellé lövök ha nem várok csodát az mmojuktól :)