sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Tegyuk hozza, hogy az ESO korai szakaszaban a frakcio teruletei nem voltak elerhetoek, csak az adott frakcio jatekosainak. Nem volt atjaras, nem volt bekukkantas, semmi. Ha visszaolvasunk itt a topikban, ez nem csak az early beta teszteloinel, de itt a topikban is kiverte a biztositekot, mondvan mindenki latni akar minden tartalmat. A fejlesztok megmondtak, hogy nem akarnak full pvp-t a vilagban, csak Cyrodiilban, ezert jott a veteran rendszer es veteran terulet, mint megoldas. Hirtelen megoldas, jo otletnek tunt... kesobb kiderult, hogy nem volt az. Maholnap meg is szunik az egesz rendszer, es helyette jon a valodi sandbox vilag, persze Molag Bal legyozese, vagyis 50-es szint utan.

Szemelyes velemenyem, amelyet az elso betak ota hangoztatok is, hogy ez a "jatszd vegig a masik ket oldal sztorijait is" engem nagyon zavar. Kemkent, vagy ellensegkent, oke. De ugy, hogy - ahogy te is irod - azok ellen harcoljak, akiket valasztottam, akikhez tartozok, akik a bajtarsaim, csak azert, hogy jussak el v1-rol v5-re, majd v10-re? Nonszensz. En szeretem a szerepjatekokat, szeretem a sztorikat, szeretem erezni azt, hogy kotodok egy-ket szereplohoz, vilaghoz, helyszinhez, buszke vagyok arra, amit elertem. Ezek miatt jatszok meg most is, mert ezek azok, amelyek szorakoztatnak es ezek miatt tudok picit kikapcsolodni a hetkoznapi mokuskerekbol. (ugyanez igaz a sorozatokra is). Erre jon egy ilyen Cadwell sztori fele csavar, es kvazi szembe kopom magam es a korabbi tetteimet, ugy, hogy nincs valasztasom.

Hozzateszem, egyetlen egy mmoban sem zavart, ha nem tudok bejutni az ellenfel zonajaba, vagy nem ismerhetem meg az o sztorijukat egy adott karakterrel. Ha kivancsi voltam, krealtam egy toont oda, majd jatszottam azzal a szovetseggel, oldallal, stb. frakcioval. Siman meg lehetett volna csinalni itt is, hogy 50-ig tart a frakcio, majd utana Craglorn es a tobbi - kesobbi - zona. Ha pedig kivancsi vagy a tobbire, csinalj meg 2 altot, es csokolom. Ez volt a tervuk. Kar, hoyg megvaltozott.

Powerlvl-hez annyit, hogy ezt a szukseges rossz/jo, akarmit csinalsz, mindig megtalalja a kozosseg azokat a megoldasokat, amelyekkel gyorsan lehet szintezni, legyen az karakter szintje, kepesseg/szakma, arany mennyiseg, barmi. A kozosseg mindig megtalalja a kiskapukat :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.01. 13:09:15