sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Sir Critical
    Mindegyik ponthoz írok választ, de előrebocsátom: nyilvánvalóan tudom, hogy az én véleményemtől nem fog megváltozni sem ez a játék, és bármely más játékfejlesztő sem ezeket fogja alapul venni a következő MMO kifejlesztésekor (halkan kérdezem csak, reklám nélkül: játszott itt valaki a "közelsem-MMO", bár annak előszeleként is értelmezhető Túlélők Földje PB(E)M játékkal? Na ott vannak a megoldások ezekre a "problémákra").

Tehát a válaszok:

1. szerintem a teljes tartalmat mindenkivel végig kellene játszatni, nem szabadna kerülőutakat készíteni. Ezért hívják "tartalomnak".
    2. Reaper's March-ig megtettem, onnan - egyelőre - azért nem folytatom, mert kicsit belehúztam a másikkal. Szünet, nem abbahagyás.
    3. egyetértek, de akkor csinálják a játékot olyanra, hogy v1-ig van "PvE-élet", a többi frakció területeit nem látjuk, örüljünk a saját, választott frakciónk világának, majd csapjunk össze a többiekkel Cyrodiil-ban.
    +1. nem a fenti okok miatt, de valóban nem fogok sok MMO-val játszani. Sőt, szerintem eggyel sem. Különböző okok miatt már ezzel sem akartam, de csak rávettem magam, és a fentiek ellenére sincs rossz véleményem róla. Vannak hibái, de attól még élvezhető.

Máshogy gondolkozunk, más a véleményünk, de ez természetes. Csak hogy észrevedd: bár biztosan tudat alatt, de már megint elküldtél a sóhivatalba single player játékot játszani :) De ígérem, nem élesztem újra a korábbi "majdnem-flame"-t, és kitartok itt, mert vannak olyan "értékei", amiket kár lenne otthagyni :)