Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
En nem ertek hozza, de az biztos, hogy a supdataresearch adatait el szoktak fogadni, mert... el szoktak, fasz se tudja miert, talan mert tudnak valamit - egyebkent leszarna mindenki a kimutatasait, ahelyett, hogy figyelnek mit irnak. En ugy tudom, ez csak digital sales, de tuti van itt okosabb, aki megmondja, hogy nem. Vagy hogy igen.
Egy fiatalkori botlasomat leszamitva kerulom a magyar nemzetisegu guildeket, mert inkabb jatszok idegen nemzetek fiaival/lanyaival, ismerkedve kozben a kulturaval, mint sem hallgassam ingame ugyanazt, amit munka es irl is hallgatok nap mint nap. Nekem eleg par fo kozeli magyar ismeros a jatekban, nincs szuksegem guildre - igy fogalmam sincs hogy allnak jelenelg. Running szerencsere koveti az allapotokat, igy o errol tobbet tud mondani.
Jelenleg en sem jatszok, szerintem eu szerverre 2 hete be sem leptem, amcsira is 4-5 napja utoljara, de fizetni fizetem (pont ma csekkoltam a nov. negyediken lejaro elofizu adatait) az elofizetest :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.31. 16:15:12