Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Check out the full list below, and keep in mind that this only takes into account revenues from in-game spending on PC (so no subscription revenue for World of Warcraft or mobile spending for Hearthstone).
Ha jól értem, akkor az előfizetési díjakból keletkező bevétellel itt nem számoltak, csak az ingame shopban eladott szarokkal? Az ESOban nincs mikrotranzakció, ha jól tudom (jó, lehet venni lovat, de abból 10kk darabot kellene eladni ilyen bevételhez). Ellenben ha ez az összeg tartalmazza a dobozos eladások bevételét is, akkor már nem olyan fényes az összekép.
Nyáron félhivatalosan 780k sub volt, 3 hónappal az indulás után. Ezt az 1.2kk-t átlagnak számolva nagyon nagy esés/fluktuáció jönne ki, ami nem jellemző az mmo piacra. De egyébként elég megnézni a magyar guildek jelentkezési oldalait, a renegédbe ~2 hónapja nem jelentkezett senki esoba (1 ipse, de az 1 hónap után bejelentette, h lelép). Nyár közepén amúgy már hasonló tendencia volt a nemzetközi guildekben, ahol voltam (300+ból 5-10 aktív tag).