Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Although #1806 Legtöbb ilyen, aoc kapcsán tömegével olvastam ilyet nem érdekel. Nem ő tehet róla hogy nem lángész lett. De fizetni fog a játékért és ez nem solo játék nem állítható a nehézség. És te is tudod ezt nem rétegjátéknak tervezik. Anno mikor kijött az swtor kapcsán két dolog volt amit olvastam akiktől visszajöttek, aocba azt hogy solo játék, máshol meg az is ment hogy nehéz. Az swtor a világ legnagyobb loréja túlélte ezt, és túl is fogja élni, nem lesz belőle rétegjáték. És mindig lesz akinek tetszeni fog. De a loréhoz képest mondhatjuk kevesebben vannak benne mint amit vártak. Nekem tetszik anno nagyon féltem hogy hasonlítani fog valamire de szerencsére nem :) Tényleg jó lett. Nem hiszem hogy a zenimax megkockáztatná azt hogy sokan lemorzsolódnak az elején. Tehát abszólult egyetértek veled, nem kell dps meter, semmilyen olyan nem kellene ami arra jó hogy szelektálják az embereket. Az meg hogy legyen scriptel raid szerű élmény lehet Nephinek van igaza és kell bele. Én abból próbáltam kiíndulni mi lehet ezzel a játékkal a zenimax célja és kiknek készült. Már amit a videoban láttam az ellenfelekről az is kíváncsivá tesz az eredmény kapcsán. Mert nem rossz. És "game sucks, dont buy it!". :) Nem hiszem hogy a zenimax nagy tömegbe bevállalná az ilyen beírásokat. :)