sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    "Tényleg bele akarsz menni egy ilyenbe? Menne ez neked emellett a harcrendszer mellett?"

Ha hiszed, ha nem, nem ma kezdtem az ipart :)

Azert irtalak peldanak, mert anno te ijedtel meg a legjobban ha jol emlekszem, hogy nem a rotacios "generic mmo" rendszer, hanem a TES harcmodor lesz a jatekban, amit te, mivel sok dologra kell majd figyelni egy-egy nagyobb encounter eseten, nem dijazol. De akkor lehet felreertettelek, mert ha jol ertem - bar nemi uj bekezdes segitene meg jobban erthetove tenni :) -, akkor a Conanban olyan dolgok vannak, amelyet mas mmokban nem latni, es mas mmo csak almodozhat ilyen megoldasokrol. Viszont, akkor nem ertem, miert feltel a TES rendszeretol?

Nem akarom a WoW-t emlegetni az ESO topikban, hiszen e harom betu maitt sok hiszti szokott kitorni, amire semmi szukseg itt, de nem ismered a wowot, nem raideltel anno a klasszikussa valt vanilla es BC raidekben. Maradjunk annyiban, hogy barmennyire is lenezik az emberek a wowot, es legyintenek, vagy dacbol szidjak, stb - azt el kell ismerni, hogy a boss fightok kozott az elmult 7-8 evben voltak olyanok, amelyekre visszagondolva mindenki csak csettint, es elismerosen bolint. Nem olyan egyszeru az a jatek, ahogy azt hiszed. Azt csak felve merem kijelenteni, hogy amit irtal, hogy "nem lattal a wowbaN", azok bizony mind ott figyelnek az egyes boss fightoknal :)

Viszont akkor egy vitaindito mai napra... :) Tenyleg van szukseg olyan boss harcokra egy TES jatekban , amelyben a 10-20 embernek kell egy elore megrajzolt utvonal/cselekvesi terv menten jatszania, elore scriptelt bossal, es amelyben egy ember hibazik, es miatta szop a raid/group? Hangsulyozom, TES jatekrol beszelunk.