Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Although #1799 Olyat is csinálhatunk, hogy beteszünk minionokat a boss mellé akiket nem üthetsz meg, és egyébként is sebezhetetlenek, ők vadásznak rád miközben neked meg kell ölnöd a bosst ez a fajta nehezítés már ráadásul tps nézetet igényel hogy lásd mi van a hátad mögött minden pillanatban, és mondjuk csináljuk úgy, ha már csináljuk, csináljuk rendesen alapján, hogy fél percenként többen és többen vannak. Vagy a másik kedvencem, legyen benne olyan hogy emotok, bizonyos ponton a boss tegyen rád egy szép kis buffot amikor pár emotból a megfelelőt kell csinálnod mert ha nem meghal a karid. Tényleg bele akarsz menni egy ilyenbe? Menne ez neked emellett a harcrendszer mellett? Hidd el én nagyon élvezem az ilyet amikor nem csak arról van szó hogy legjobb dps meg megfelelő tank üzem hanem még sok kis apróságra is figyelned kell. Ezért volt a conan mindig is a kedvencem mert mindazt amit leírtam benne van sőt még nagyon sok minden. És az a nagyszerű ha eljutsz oda hogy 24 ember egyidejűleg jól csinálja mert másképp nem nyerhetsz ez a szép benne. De szerintem a TEs nem erről szól. mindkét stílusnak megvan a maga szépsége. Ettől függetlenül szurkolok legyen ilyen is benne mert cainak igaza van ez tényleg igazi kihívás lenne. Magam részéről nem probálkozok majd vele. Szóval hidd el ez nem a pánikról szól :) Egyébként is egy játékról beszélnénk. Ez arról szól amit írtam sokan akik rpgkel játszanak és szeretik az swtort azért szeretik amit leírtam és nem egy közölük leírta már nem ügyességi játékkal akar játszani. Ilyen is sok van. A többit meg meglátjuk.