Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Tisztaban vagyok vele. Sok orat toltottem azzal, hogy rotaciokat, buildeket es enchantokat probalgattam, eleinte bossokon, majd utana mar dummykon. Ha csinalok valamit, szeretem jol csinalni, es felkeszulni, vagy tanulni masoktol (erre pl nagyon jo volt a recount, ha nem volt wws, akkor is lattam, hogy egy-egy patch vagy talen revamp utan ki mit hasznal, mennyiszer, stb).
De ott van az arnyoldala is. Rengeteg olyan ismerosom van, akik kb Altough szintjen vannak, vagyis szeretik a jatekot, becsulettel probalkoznak, de sajnos nem a legjobbak, akarmennyire is akarjak, gyenge dpst nyomnak, vagy tankkent nem tul stabilak, esetleg healerkent panikolnak :D Van ilyen, legyen az 13 eves vagy 65 (a legidosebb wow jatekos, akit ismertem kb 65 eves, es aktiv hunter mai napig is, nem top dps, de mindent megtesz es nekunk az eleg). Ezeket az embereket a masodik trashpack utan kivagjak a nagypofaju idiotak az instanceolt dungeonokbol, vagy randomgroup raidekbol, csak mert a recount alapjan "szerintuk" lama, newbi, noob, shittard, stb...
Es akarmennyire is mondod, ezt nem tudod kiszurni, ha van dpsmeter/recount, akkor az utobbi szituacio meg fog tortenni. Es szarul fog esni annak, akit emiatt kibasznak egy groupbol.
Legyen dps szam, legyen atlag, max es min sebzes, stb - mint a diabloban, vagy mint a Skyrimban, kell, hogy tudd, mitol leszel jobb sebzesben vagy mitol nem. De emiatt ne seruljon senkinek se a szorakozasa, csak mert nem o a vilag legjobb sorcija, DKja vagy Nightbladeje. Az ESO ne menjen el erre, en legalabbis nem szeretnem.