Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Radox #1793 Köszi a választ! Én is wow-os voltam korábban, most pedig GW2 világában "mulatom az időt", de be kell vallanom, hogy egyáltalán nem bánnám, ha lennének a teljesítményünket számszerű formában is megmutatni képes lehetőségek - akár addonok formájában. A DPS meter pedig nem csak "bunkózásra" jó, hanem arra is, hogy a saját teljesítményünkről kaphassunk egy egzaktabb visszacsatolást.
Ahol nincs ilyen lehetőség, az összehasonlítás - és kvázi ezáltal az a fajta class/spec alapú összehasonlító rangsorolás, amiről írtál - ott is megoldott. Ennek a hátulütőin megfelelő balance révén kell segíteni, nem a lehetőségek korlátozásával - de ez szigorúan csak az én magánvéleményem
Példaként említhetem a GW 2-őt: itt nincs semmilyen összehasonlítási alap - de balance sincs ám. Sajnos ez ki is derült igen hamar...