sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Uniel
    Mindig öröm olvasni ezt a sok panaszkodást a bug-ok, crash-ek miatt, főleg az a szép benne, hogy én eddig pár quest bug-on kívül nem találtam sesemmi ilyet, sőt volt amelyik nem bug-os volt, csak rossz sorrendben csináltam (pl.: Eastmarch, Asmalah...). (Pedig early óta játszok vele napi szinten)

Nekem nem volt bank bugom, pedig én is töröltem az első karit.

Crash-em eddig nem volt, pedig volt hogy 10-12 órát is ment a jaték egyhuzamban.
    Bár azt megjegyzem én semmilyen add-ont nem használok (nem a wow-on szocializálódtam, hogy addonok nélkül már szarni se tudjak elmenni). Persze aki modolja a játék-ot az ne csodálkozzon ha random crash-el, kifagy, stb... hisz ez minden modnál benne van a pakliba. Aki modolta a Skyrim-et az tudja milyen érzés ;)

Szerintem az ESO ahoz képest, hogy nincs 1 hónapos teljesen rendben van. Ennyi hiba ami benne van lótúró!!! Na és persze megjegyzem 10 év mmo-zás után, hogy az ESO start-ja volt a legzökkenő mentesebb start amit megéltem eddig.