Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Lengyel2 #16126 Mindenképpen menj PvP-zni, akármilyen szinten vagy, ha érdekel a téma. Alacsonyabb szinteken is ugyanolyan élvezetes, legfeljebb kicsit gyakrabban halsz eleinte, de ez a tanulási folyamat része, ráadásul nem találom olyan vészesnek még az én halálozási rátámat sem (lvl 20 vagyok). Szerintem jó elkezdeni a tapasztalatszerzést minél hamarabb.
Aki soha nem is akar PvP-zni, csak PvE-zni, az is 1./ csinálja meg a Welcome to Cyrodiil tutorial küldetést, könnyen gyorsan kap egy skill pontot érte; 2./ válasszon azért egy home kampányt, hogy miközben csinálod a PvE questjeidet, hassanak rád azok a buff-ok, amiket az alliance-od kiharcol magának Cyrodiilban 3./ Kapsz egy skill vonalat az aliance háborúra is, amire lehet skill pontokat pakolni - a legtöbb ability-nek persze csak Cyro-ban van értelme, de van köztük egy-kettő, ami PvE-n is használható lehet. 4./ Ha alacsony szinten mászkálsz Cyrodiilban, akkor is kapsz kb. óránként egy csomagot a főparancsnokságtól, benne egy, a szintedhez illő armorral vagy fegyverrel - nekem legalábbis ezek rendszeresen jöttek, és jó minőségűek voltak.