Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Sokan sírnak, hogy túl nehéz a játék. Igen az. Ezért jó. Emlékszek az első olyan ellenfélre a Harvester-re "gömbös kígyós hídra biszbasz", amit nem tudtam leverni elsőre. 5x megfeküdtem és nyugtáztam, hogy ez nem fog menni. Jó akkor majd visszajövök pár szintel később. Meglett a pár szint és úgy agyonvertem szegényt, hogy köpni, nyelni nem tudott.
Ezért szeretem ezt a játékot. Érződik benne, hogy fejlődsz és erősödsz. Ami az elején nem ment, azt később menni fog. El vannak kényelmesedve az emberek. Ha nem sikerül valami elsőre vagy másodikra akkor már sírnak a nerf után.
Másik dolog Veterán szintű dungeonba bementünk, és az első 4 fős csoportot 5 halál után sikerült megölnünk. (sima random katonák voltak) Nyugtázva a helyzetet, ki is mentünk a barlang bejáratán. :D Na majd ott milyen sírás lesz másoknak..előre félek, hogy nerfelni fogják.