Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Lengyel2 #16029 Biztos sok van, akinek ez túl lassú, de van olyan is, pl. én, aki EA-el kezdtem és első egyetlen karakterrel, a magam casual tempójával most lvl 20 vagyok, nekem ez túl gyors! Úgy érzem, nekem még nem kéne itt tartanom, az egyes szinteket sokkal hosszabban, cseppenként, kéjenc módjára kellene kiélveznem egyesével. :P Nagyon szélesek a közönségigények, és sok játéknál szokták azt emlegetni a fejlesztők, hogy ha egy játékra sokan panaszkodnak, hogy túl könnyű, és sokan, hogy túl nehéz, abból tudják, hogy jól lőtték be középre. - Jó, oké, nyilván nehéz középre belőni, meg kérdés, hogy van-e értelme.
Ami meg PvP: mit jelent konkrétan az óriási hátrány alacsony szinten? Mondjuk azt, hogy gyakran meghalsz? Hát nem tudom. Én lvl 12-től járkálok be Cyrodiilba, nem mondom, hogy több időt töltök ott, mint PvE területen, mert tény, hogy kevesebbet. De én még eddig nem éreztem, hogy "óriási hátrányban" vagyok tizenvalahányas szinteken. Halok időnként? Igen. Bosszant ez engem, megsértődöm ezen, úgy érzem, hogy nekem soha nem kéne meghalnom? Nem. Nevetek egyet rajta, és feltámadok máshol. Hogy mondjam, azt érezni lehet, hogy nincs annyi és olyan erős ability-m, mint a magasabb harcosoknak, igen, de ez így igazságos, végülis nekik ebben több melójuk van már. Majd később nekem is lesz. Viszont, nem igaz, hogy nem lehet élvezni alacsony szinten is a PvP-t. Én mentem már végig várostromon, farm-foglalásokon úgy, hogy max. egyszer haltam, és a többi része mind tiszta élvezet volt. Ha azt nézem, a "kill 20 enemy player" quest-et is tudtam teljesíteni lvl 20 alatt; tudtam questelni Cyrodiilban az NPC-kel, tudtam egyedül osonkodva scoutolni az ellenséges vonalak mögött.
Azt akarom ebből kihozni, hogy aki eddig azért nem ment be Cyrodiilba mert túl alacsony szintűnek érzi magát hozzá, az ne fogja vissza magát, az élmény így is meglesz, feltéve, ha nem zavar, hogy nem te vagy a legyőzhetetlen mighty warlord, aki rögtön elsőre mindenki mást lever. De gondolom, ahogy valami Jedi lovag is mondta egyszer bölcsen: "mindig van egy nagyobb hal".