Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
A legnagyobb ellenfél számomra - EP esetében - a depresszív látványvilág, amely Stonefallsban fogadja az embert. tisztában vagyok vele, hogy háború után vagyunk, plusz a vulkánok sem szivárványt hánynak magukból. Aztán jön Deshaan, ott már vannak nyitottabb, színesebb részek, ugyambocsá' mezők, de aztán megint jön a mocsár... Az a szerencse, hogy pont mielőtt eret vágna magán az ember, akkor jön "Skyrim", és bár ismerős a vidék korábbi részekből, de legalább ismét a friss levegőn találja magát az ember... :) Mindezt fokozzák az esetleges éjszakai fények.
Félreértés ne essék, ettől van meg a játék hangulata, ettől zseniális a világ, de én a nagy magyar Alföldön a vad keleten nőttem fel, igénylem a zöldellő réteket és a nagy tágas tereket :D
WoW-ban pl. végem volt, amikor Hellfiren vagy Zangarban kellett kvesztelnem, menekültem Nagrandra az első alkalommal, ahogy 2 szintes határba kerültem az ottani faunával. Aztán persze anyáztam Netherben vagy Shadowmoonban, de amíg lehetett, maradtam Nagrandon.