Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
pitt #13816
Ahh de megnyugodtam, köszönöm. Ősi, fórumokon és IRc-n szocializálódott kövület vagyok, aggódtam, hogy vitát robbantok ki, pedig nem volt célom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A játékkal kapcsolatban a dolgok teljesen egyszerűek, csak bennem egy-két félreérthető információ bizonytalanságot szült, és mivel azon sakkozok, hogy megéri e bebukni 3-4e Ft miatt az EA-t, annak terhe mellett, hogy lehet kapok 1-2 ajándékot is, ha türelmes vagyok, inkább kérdeztem, mint sem megpróbáltam kihámozni most én nem értek e valamit teljesen. Aztán az infók alapján (amit megint nagyon köszönök) arra jutottam, semmi olyat nem ígér nekem az EA ami miatt megveszem drágábban és kapcsolaton kívül a játékot. A srác sosem jön üres kézzel, most sem fog, ebben biztos vagyok. Ha meg tényleg igazatok lesz és elszúr valamit, el leszek halmozva minden mással amivel csak szolgálhat, mert egy angyal az ember. (milyen is lehet aki játékboltban eladó? :D )
A lényeg, gáz hülyeségeket kérdezni és széjjel is nézhettem volna jobban, de amit 1 perc alatt nem leltem meg, megkérdeztem, eddig úgy láttam a dilettánsokkal is nagyon türelmesek vagytok, de mégis csak hétfő van, s ezt elfelejtettem ;) (az angolom pedig gyenge közepes féltem ha ott is egy szót félreolvasok már rossz infót találok, ezért itt kérdeztem) 99%ban az irodámból írok, aztán van hogy itt napi 50 ügyfél is megfordul, gyorsan kell intézzem a fórumozást, ezért is van az összevissza loginolás is.
A végtelen binárist köszönöm, a fórum modiknak meg ajánlom a következő nagyon hasznos PHP függvényt:
http://hu1.php.net/wordwrap