Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
pitt #13806
Hát azért mert éppen nem vagyok képbe az MMO világgal, még nem kell rögtön ilyet írni, hogy nem gondolkozok. Alább is megfogalmazódott már másban is, hogy nem teljesen egyértelműek az itt megjelenő információk.
Lehet te nagyon vágod az egész TESO, MMO, gamer világot és nagyon okos is vagy ezzel kapcsolatban, de jelezném, hogy vannak ám fontosabb dolgok is az életben számomra ahol képben kell lenni, és inkább ezt választom.
Az eddigi Elder Scrolls tapasztalatok alapján pedig nem nagyon találtam magam szemben olyan küldetéssel ami nagy gondolkodásra sarkallt volna, lehet neked sokat kell erőltetned a tekervényeidet a küldetéseken, nekem az egész annyi, hogy ha van este pár szabad órám, akkor jövök-megyek kicsit a világban kikapcsolódásként és kész. Baj?
Nagyon kedvesek vagytok, hogy segítetek ha kérdezem ami nem egyértelmű számomra, meg is köszöntem és nem voltam bunkó, nem jellemeztem és oktattam ki senkit, ezt kérem/elvárom tőled is.
És nem is értem miért ekkora fájdalom, hogy én most lehet elpackázom az EA-t. Nekem nem az életem múlik ezen, néhány óra játékidővel több vagy kevesebb, nem megyek a falnak. Valószínű, hogy nem lesz gond, és még ingyen is játszok egy kicsivel többet, mint mások, nem először kapok Isten módot ezen a kapcson keresztül, ezért merek bízni benne, hogy életem egyetlen igazán várt MMO-ját is így tudom majd játszani.
Végül: Elnézést kérek mindenkitől hogy nem vagyok elég kocka ehhez a fórumhoz.