sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Egy millás rajt szerintem kevés, annál több lesz a digitális és a dobozos eladás (én simán 2+ milla saccolom). A valódi kérdés az, hogy május végén mennyi fizető account marad. Mert tegyük fel, hogy nem kezd mindenki 04-04, de a második hullám is elkezdi áprilisban, vagyis május végére, június elejére lehet majd látni a tényleges előfizetői számokat. Na ha ez lesz egy misi körüli, akkor okés (szerintem nem lesz annyi). De, ehhez fog becsatlakozni a konzol megjelenés, az szintén 2 hónap minimum.

Vagyis, kb szeptember az, fél évvel a premier után, amikor lehet látni, hogyan tovább.

Amiről még nem volt szó, és csodálkozom, hogy a véresszájú trollok még nem ugrottak a témára (egyébként innen látszik, hogy a sok buta ember csak azt szajkózza, mint amit a sajtó a szájukba ad, semmi önálló gondolat - tisztelet a kevés kivételnek), hogy premier után 4-6 héttel érkezik CSAK az első Adventure zóna (Craglorn), vagyis jó eséllyel a 30 napos playtime után (vagy annak az utolsó napjaiban), vagyis vagy fizetsz még egy hónapot minium, vagy nem raidelsz... És legyünk őszinték, kevesebbért is küldtek már el az anyjába fejlesztőt :)