Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
ANDAXINx #13327 Nálam is volt némi vacakolás a launcherrel. Múlt péntekig két mappám volt, aztán mikor kiválasztottam az EU megaszervert, a nem EUs mappát törölte. Pénteken szépen indult, de az azt követő indításoknál (és azóta is) kiírja, hogy nincs 60 Gb helyem. Nyomok rá egy close gombot, és utána már megy is. (Kérdés, ha lenne 60 Gb helyem, akkor kezdené tölteni újra?)
Ez legyen a legkisebb gond. A hétvégi béta arra jó volt, hogy megint rácsodálkoztam a világra, véglegessé vált a karakterötletem, megismerkedtem a craftolás csodáival, skyshardokra meg lorebookra (kár, hogy ezek kellenek a mage guild képességekhez, elég lassan fejlődtem) vadásztam, benéztem az első dungeonba meg az új területre is. Minden szépen működött, semmi gond nem volt, egy valamit kivéve:
A küldetések! Számomra a TES játékokat a világ, a küldetések, az NPC-k szövegei és reakciói teszik teljessé, mondhatnám, hogy azzal adják el. Nyilván másoknak meg a DPS, meg min/maxing build, meg ilyen olyan 1st killek, stb. a lényegesek, nincs is ezzel baj. De hogy minden RPG játék alapjának számító küldetésrendszer egy bughalmaz volt ezen a hétvégén, az elfogadhatatlan. Oké, béta, de már csak pár hét, és ez a része marhára nincs kész. Remélem ezeket sikerül rendbe vágniuk a megjelenésig.
Itt lentebb írta valaki, hogy nem kell minden küldetést megcsinálni a lvl tizeniksz eléréséhez, hogy lehessen menni a következő területre (láttam ott 9. szintű kollégát is dőlni-borulni). De mivel sokunkat érdekel a sztori, egy hosszú küldetéssorozat vége felé pont nem jön jól, hogy nincs ott a "questgiver", a kinyírandó NPC, stb. Próbáltunk mindent (ami eszünkbe jutott), ki-be logoltunk, új karakter kreálása, én még az egész questline-t is eldobtam és megpróbáltam újra. Semmi. Deshaan területen sokat nem kóboroltam, bár lett volna kedvem. De mikor az első településen felvehető 2 questből az egyik bugos volt, nem erőtettem. A public dungeon viszont tényleg komolyabb kihívás, mint Stonefall területen, tetszik.
Ha javítják a bugos küldetéseket startra (ami elvárt), akkor nagyon jó kis játékot kapnak a TES rajongók szerintem. MMO rajongók meg majd leírják a saját meglátásaikat.