• lordsithlord
    #32
    2 dolgot kapásból látok.

    Az 1.: lényegében biztosat senki nem tud a hiba okáról. Ha csak a komolyabb lehetőségeket vesszük, akkor is kapásból felmerült script hiba és hardverhiba is. Megjegyezném, alapvetően mindkettő elhárítható tartalékkal, tehát túl nagy hülyeséget nem mondtam ezzel, mégis kaptam a degrdásálást. Valóban, a TTL értékre nem gondoltam, szóval ez valóban jogos, nem lehet egyből megoldani a hibát.

    A 2.: valóban, kevertem a DHCP és a DNS egyes dolgait, így a kényszerítő parancsot is. Elfogadom, hülyeséget írtam, mea culpa. De ugye ezt meg lehet mondani degradálás nélkül is, hátha akkor nem bosszantják fel annyira az embert, hogy már végig se gondolja, hol és mit írt hülyeséget...

    Valóban, DNS-sel sok dolgom nem volt, hál istennek eddig csak telepítenem kellett, utána gond nélkül működtek. Így nem nagyon kellett a lelki világukba belemásznom, lehet ezért is nem tűnt fel egyből, hogy hülyeséget írok. De továbbra is tartom, hogy ha valaki normálisan észrevételezi, hogy valami nem okés a hozzászólásomban, akkor legalábbis utánanézek, nem pedig kapásból, indulatból válaszolok, de legkevesebb, hogy elismerem, ha hibázok, sőt, ha valaki megmagyarázza, akkor még meg is köszönöm. Ezzel szerintem más is így van a fórumon.