• karesz6
    #138
    Tőlem ha akartok rinyálhattok de nem értem mi a probléma ha pár pénzeszsák űrtechnológiát akar fejleszteni. Nem a mi (magyarok) adóforintjait fogják elkölteni. Rossz egész biztosan nem fog belőle származni azt elismerem hogy jó sem feltétlenül de az hogy egy orbitális pályára kifejlesztett infrastruktúrára tett (meglehetősen ambiciózus) kijelentésre csak destruktívan képesek sokan reagálni az egyszerűen beszűkült látásmódra és rosszindulatúságra utal. Ez nem az evolúció témája itt van helye a szkepticizmusnak és nem is várnék el sokat csak egy minimális pozitív hozzáállást.
    kb így:
    "Gonosz álnok üzletemberek bla bla bla... lehúznak bla bla bla... nagyotmondanak, ugysemigaz, ugysem sikerül bla bla bla... De ne legyen igazam."

    Ezzel a mentalitással nem készültek volna el ma már nagyon alap dolgok.

    GPS "Minek lődözik fel azokat a szutykokat semmi értelme mitől előnyös hogy valami gyorsan és magasan megy és le sem esik nem rentábilis mi az értelme a műholdaknak, a rakéta sok tonna úgysem megy az űrig amúgyis túl drága"

    Internet: Minek az kinek van igénye rá hogy a zsidókkal/kommancsokkal/orbánnal/gyurcsánnyal hálozatba legyen kötve úgysem tudják megcsinálni úgysem lesz rá kereslet.

    Számítógép.
    Minek bele milliókat ölni csak atombomba gyártásra jó, minek nanométeres távolság a cpu ba úgysem használja ki semmi csak minket húznak le vele elég az elektron cső is sosem lesz rá kereslet minek az a sok memória stb.

    Maghasadás.
    A mi pénzünkből tudóstjátszanak, úgysem lesz semmi értelme, csak embereket ölni jó semmi gyakorlati haszna nem lesz 500 éven belül, úgysem fogják tudni megcsinálni sosem lesz rentábilis.

    Most pedig az LHC-n és az űrkutatás következő szintjén van a sor.
    Leszarom meddig jut el a projekt. Ha csak félig megvalósul annak is örülök.