• muerte2
    #18
    Nem egy hsz re megy a valasz:
    1. Irorszagabn sem kapsz hitet hipphopp. Annyira nem hogy most mar napokat rohangalsz a papirk utan hogy egyaltalan bankszamlat nyithass foleg ha kulfoldi vagy. A hitelt meg felejtsd el. Ajanlom hogy nezz el ide megint en meg mindig itt vagyok.
    2 A 0Ft os kezdos relefon is hotel nezd csak meg hogy a 12-havi reszletfietes van a papirok ba benne, ha makod van minimalis THM - el.
    3. Senki nem kenyszeritette az embereket a Japan Jen meg Svajci frank alapu hitelre, tisztaban voltak az arfolyam kockazattal, nem erdekelte oket marhara nem tudom oket sajnalni, igy jartak.
    4. Nem az a kimondott problema hogy felesleges dolgokra koltik, hanem hogy esz nelkul koltik a nemletezo penzuket is. Olvass utanna mennyi hitelt halmoztak fel az emberek a privat szferaban. Nem gondolom hogy mindenkinek hutore meg etelre kellett.
    Pixx: Aki azt hiszi nyugaton kolbaszbol van a kerites azok azok az emberek akik a leghangosabban kiabalnak hogy a mocsok bankok igy meg ugy.
    Nyugaton nem all moged az allambacsi ha bebukod a kecodat, mert pont nem erdekli. Be vallaltad a kockazatot igy jartal. Itt meg jegyeznem, hogy "nyugaton " nem is jellemzo a sajat ingatlan 30-40 evesen mint M.o. - n