• muerte2
    #14
    Sajnos a valosag ellent mond a racionalitasnak, a tobbseg nem olyan hiteleket halmozott fel itthon ami elkerulhetetlen volt. A tobbseg nem muszalybol vasarolt.
    A vegtorlesztok kb fele zsebbol torlesztett, de ebbe ne menjunk bele mas tema.
    Nalunk kialakult egy ftogyasztoi tarsadalom, csak a felhalmozas idoszaka maradt el igy a nem letezo penzbol fogyasztanak az emberek. Mert Kell nekik valami nem mert elengedhetetlen es ez a nagy tobbsegre jellemzo nem nehany hulyere.
    Csak nezd meg a tizeneves emberkeket milyen telefonokkal meg ruhakban rohangalnak. es gyorsan ki tudod szamolni, hogy apunak anyunak lehet nincs annyi fizetese hogy mindent KP val kifizessen. No de a Fubu kabat sem elengedhetetlen csak a magyar jellemzoen lufi emberke aki mutat egy kepet ami mogott legtobbszor semmi sincs. Nezd meg emnnyi uj auto rohangal az utakon, nyilvan a tulajok magyar atlagemberek nem toltak ki zsebbol 3-5-7 millio forintot a verdakra.
    Kulfoldi ismerosok magyarorszagon miutan metudjak milyenek a berek es koltsegek nem is ertik mi ez a sok uj auto es hogy fizetik az emberek. Hitelbol a hitelt stb... Audi TT a panel elott meg 7es BMW Jozs01, a lakas meg vagy g7-9 millat er. Ez sem logikus. Magyarisztanban nem kell logokat keresni, nem csak fenn, de lent sem. Ajanlom hogy mondjuk egy nagyobb TV akcional allj meg egy kicsit mondjuk a MM ban va hasonlo mereted uzletben ahol azt latod hogy 2esesvel viszik a 200ezres TVket. Hitelre, mert kell, meg epp akcios.