• Balumann
    #915
    "Ebből is látszik, hogy nincs semmi bizonyítékod, csak bízol a sok millió évben, mert annyi időnek elégnek kellett lenni egy olyan folyamathoz, amit lehetetlen bizonyítani."
    Számodra lehetetlen bizonyítani, mert TE azt várod, hogy rövid idő alatt történjen olyan változás, amihez az élővilágnak millió bizonyíték kellett. A többire meg csak ráböfögöd, hogy nem bizonyítja. Mint már 20milliószor leírtuk, a DNS folyamatosan változik, és ismerjük a folyamatok nagy részét, amik lehetővé teszik a változásokat, laboratóriumokban is rengeteg kísérletet folytatnak átalakítgatásokkal, amik létrejöhetnek, és létre is jönnek természetben.Bizonyíték az rengeteg van annak ellenére, hogy te nem érted, vagy nem akarod megérteni.

    "Persze azt elfelejted, hogy a kutyákat módszeresen tenyésztették. Esélyük sem volt részt venni a természetes szelekcióban, ami kiszórja selejtes DNS-ű egyedeket. "

    Igen. A kutyák nem is tudnának megélni gyakorlatilag az emberek segítsége nélkül a vad természetben. A természetes szelekció alól nem tudják kivonni magukat, a nem életképesek azért így is elpusztulnak, de tény, hogy más. Mások lettek az előnyös tulajdonságok, pl. aranyosság, okosság, szépség, stb..
    Darwin számára is egyébként jelentős pont volt a kutyák változásának, tudatos tenyésztésének a tanulmányozása.