• wraithLord
    #899
    "Ugyanazt hajtogatod."

    Mégis mit hajtogassak, mikor mindig ugyanazt a baromságot írod. Másodszor ez tudomány. Még szép, hogy ugyanazt írom ugyanarra a buta szövegre...

    "Ilyenektől megkímélhetnél."

    Igaz, a magadfajta vak támadómenyétnek nem szabad ilyeneket írni, mert csak mégjobban összezavarja. :) Úgyhogy bocsánat.

    "Megbuktál."

    Attól függ, mik a kiindulási lehetőségek, tehát a két szülőnek milyen genotípusú ivarsejtjei vannak, kedves Wou Professzor Úr. :) Nem írtam le minden lehetséges kombinációt - de amit írtam, az van 50%-ban, tehát többségben; tudod: Mendel. :)
    Te pedig nem avattál be, konkrétan miből vontad le ezt az ominózus következtetést. Csak most, hogy a szememre hányhatod, hogy ott nem ez van. Hibáztam, elismerem. Mert elfelejtettem, hogy egy rosszindulató kis Tau-val háborúzok, nem pedig egy kollégával elmélkedek. Olcsó játék a tudod kinek... :)

    Ismét megbuktam? Ne nevettess légy szíves. :D A tudomány megbukik Tau Tang Wou előtt, aki még azt sem tudja, hogy Darwin "On The Origin of Species" c. könyvének címében mit jelent a "fajok"? Így akarod megkérdőjelezni az evolúciót? Amit mellesleg nem tennél, ha egy kicsit is értenél hozzá, és nem határoztad volna el, hogy "márpedig evolúció nincs".
    "Darwinista" ugye? :) Akkor, aki pedig a víz létezésében "hisz", az aquista? :D

    "Közben meg semmit az ég világon nem mondasz."

    Miért, egyáltalán érted, amit mondok? Mert nekem nem úgy tűnik. Különben nem lenne itt 899 komment ugyanazzal a szöveggel végig, csak más szórendben. Vagy ha igen, akkor direkt túráztatsz? :) Csak költői kérdés volt...

    További jó szórakozást! :)