• Tau Tang Wou
    ""darwini tanítás szerint mindig az erősebb győz"

Ilyet egyáltalán nem állít."

Ha szőrszál hasogató vagy, akkor lehet, hogy nem állít, de a lényege ez.

"Nem is értem az evolóció-tagadókat, hisz ami ellen küzdenek, az az élet, az univerzum motorja. Enélkül minden halott és semmi sem érdekes, nincsenek relytéjei a mindenségnek. Nem csak biológiai értelemben veszem itt az evolúciót, hanem MINDEN TÉREN! Hisz mindenhol jelen van!!! "

Te már sejtesz valamit.
    Belátod, hogy az ember egy egyszerű világban unatkozna.
    Ez az egyik lehetséges magyarázat a fajok változatosságára is. Egy egyszerű világban, ahol egy kezemen meg tudnám számolni az állatokat és a növényeket, az ember hamar megunná az életét.

Hiába mondod, azt, hogy ehhez az evolúcióra is szükség van. Hiszen még senki sem tapasztalta egyetlen új faj létrejöttét sem, mégis jól elvagyunk itt a Földön a kézzelfogható evolúció nélkül.
    A fajok változatossága egyáltalán nem bizonyíték az evolúcióra, sőt, megválaszolatlan kérdés elé állítja az elméletet.

Azt se értem miért gondolod, hogy evolúció nélkül semmi nem lenne érdekes?
    Egyrészt, mint már említettem most sem tapasztaljuk az evolúciót, másrészt a tudomány fejlődésével eljuthatunk oda, hogy megértjük a DNS programozást és akkor programozhatunk kedvünkre való állatokat növényeket, amik hatékonyabban és környezetbarátabb módon fogják megkönnyíteni az életünket, mint a mai gépek.

Ugye, hogy ez nem egy unalmas irány?