• Tau Tang Wou
    "...a vakszerencse találta fel a villámlást meg a gyönyörű fehér havat". :D"

Azért van némi különbség egy fizikai jelenség meg egy gyártástechnológia között.
    Szerintem ezek nem jó példák.

Ugye az evolúció szerint a növények a legprimitívebb élőlények közé tartoznak. Nincs idegrendszerük, emésztőrendszerük, csak vegetálnak.
    Pedig, ha belegondolsz, a legnehezebb feladatot végzik az élővilágban.
    Szervetlen anyagokból állítanak elő szervest.
    Mindegyik egy szerves anyag gyártó gyár vagy üzem.
    Így már talán nem is olyan meglepő, hogy övék a DNS rekordok, az emberi genom egyes növényekének csak a 10%-a.
    (Ja, tudom, azok csak felesleges szakaszok meg duplázódások.)

Ráadásul a növények nagyon jól tűrik a sérüléseket.
    Metszést, kártevőket, átültetést.
    Szinte probléma nélkül.

Arra se mondott egyikőtök se semmit, amikor feltettem a kérdést, hogy ha darwini tanítás szerint mindig az erősebb győz, akkor honnan e végtelen változatossága az élővilágnak?
    Ha lenne egy két fafajta, egy legelésző állat egy ragadozó, egy madár, amelyek sikeresek voltak és kiszorították a versenytársakat, akkor OK, de így?
    Miért saccolják csak a gombafajokat 1,5 millióra?
    Rovarokból, hát fogalmam sincs, de a tudománynak se nagyon.
    Mikor tudtak ezek így szerteágazni?

Az afrikai szavannán hány gazella és antilopfaj él?
    Hogy hogy nem szorították ki egymást?
    Persze tudom, az evolúciós elmélet a korlátlan elméletgyártások hazája.
    Tudsz majd mondani minden kérdésre elméletet, csak a bizonyíték fog mellőle hiányozni.

Aztán szoktátok még mondani, hogy nem kell kiragadni kérdéseket az evolúcióval kapcsolatban, hanem egyben kell nézni az egészet.
    Szerintem meg pont akkor jönnek elő a problémák, ha egyszerre nézed az összes magyarázatot.
    Külön külön a magyarázatok kis szeletei önmagukban akár hihetőek is lehetnek, de lépten nyomon ellentmondanak egymásnak, ha emlékszel a többi magyarázatra is.