Tau Tang Wou#735
Ahogy tegnap ígértem:
Critical biomass: A Harun Yahya lufi.
A teljes cikk 1157 szavas.
Ebből rögtön elmegy 378 szó arra, hogy mik voltak az előadás előzményei. Rendesen megtömve becsmérlő jelzőkkel és öndícsérettel.
A következő bekezdés az előadásból vett 3 szavas idézetek gyűjteménye ilyen leegyszerűsítésekkel, hogy:
"Londont is tervezte valaki, tehát akkor a sejtet is"
Zárómondat: "Ha jól meggondolom, néhány Korán idézeten kívül nem volt egyetlen olyan slide sem, ami ne tartalmazott volna egy vaskos csúsztatást vagy kapitális marhaságot."
Majd következik az 531 szavas tárgyalás rész, ahol 6 kiválasztott állítást cáfol egyre fokozódó extázisban, a saját felsőbbrendű tudásától és az előadó butaságától fűtve.
Viszont én olvastam azt a könyvet és egyik állítás sem hangzott el úgy, ahogy a CB-s tudósító ezt előadta. Így kételkedek a szavahihetőségében.
Majd következik még pár mondat zárófikázás. Úgy tűnik a szerző még mindig keveselli a trágyát, amit a "lufi"-ra eddig rá tudott szórni.
"De nem úgy kell nekiesni, hogy akkor most az evolúcióról szóló vitaanyagot látunk, hanem szórakozzunk azon, hogy milyen gyermeteg "érvekkel" operál az egyik legtökösebbként számontartott kreacionista egylet."