• narumon
    Bár én nem vagyok nagy facebookos de azért meg van a jogosultsága. Mert 10 perc beszélgetéssel nem tudsz egyszerre több mindenkivel megosztani egy információt, főleg ha kép is tartozik hozzá.
    Nem kell órákat ülni előtte, de naponta két napont 5 percet rá lehet szánni; én szívesen osztok meg egy egy jópofa képet, történetet és tudom, hogy az összes ismerősöm látja és hozzászólhat, az is aki Magyarországon van, az is aki más európai városban, az is aki japánban vagy USA-ban. Ebből a szempontból egy nagyon jó módja a kapcsolat tartásnak és fordítva is nagyon jól működik.

És mivel ez napi 5 max 10 perc így nem hiszem, hogy érdemben befolyásolja azt, hogy elmenj valahova többed magaddal és jókat röhögni. Ráadásul facebookon többnyire azokkal (is) kommunikálsz akikkel nem tudsz elmenni együtt és jókat röhögni. (még akár akkor sem ha ugyanabban a városban laktok).

Mint mindennek ennek is megvan a jó és használható oldala és nem két opció létezik (nem használom és egész nap ott ülök előtte). Mint az életben minden ez sem fekete és fehér hanem közte még ott van ezernyi árnyalat. (ami érvényes Wow-ra Simsre meg bármi másra is)