• lordsithlord
    #77
    Akkor most tényleg bebizonyosodott, hogy vagy közöd nincs az informatikához, vagy dinoszaurusz vagy.

    Nézz meg egy rendszergazdai álláshirdetést és ott is leginkább azt, hogy mik az elvárások egy rendszergazdával szemben.

    Az, hogy értsen a Linux és Windows szerverekhez, az csak alap. Ezen felül tudjon programozni weblapot, konyítson valamilyen programozási nyelvhez is (lehetőleg PHP-hez vagy Java-hoz), tudjon legalább 1 idegen nyelven folyékonyan, ismerje a hálózati rendszerek felépítését és tudja kezelni az eszközöket és még sorolhatnám.

    Valóban, amit ma egy ember feladatának tekintenek, az régen 4-5 emberé volt. De a cégek spórolni igyekeznek, ezért univerzális embereket keresnek.

    De mielőtt beszólsz, jól tennéd, ha utána néznél a dolgoknak. Tessék, itt van az a tanterv, amit az ELTE-n végig kellett csinálni ahhoz, hogy valaki rendszergazdai végzettséget kapjon: http://www.inf.elte.hu/karunkrol/oktatas/tantervek/Tantervihalok/Rendszergazda.pdf

    Nézd meg a tantárgyakat, aztán azt, hogy mi is tartozik adott tantárgyhoz. És jobb ha tőlem tudod, ebből a legtöbbet egy rendszergazda használja is a munkája során (kivéve talán a matekot).

    Szóval ismét csak oda lyukadunk ki, hogy rágalmazol, hülyeségeket beszélsz, de ahhoz már lusta vagy, hogy utána is olvass a dolgoknak...

    Csak gratulálni tudok, mert téged valóban mutogatni kellene, mint elrettentő példát...