willcox#68
"végre elismerted, hogy neked nem kell tablet" - ??? Már számtalanszor leírtam. Eddig nem tűnt fel?
"aki az életét nem úgy éli mint te az hülye, maradi" - ilyet soha nem állítottam. Mindenki úgy él ahogy akar a lehetőségei korlátain belül. De ez nem jelenti azt, hogy egyes ténykedéseit nem tartom hülyeségnek.
"Ha valakinek sokkal fontosabb, hogy menet közben elérjen bármilyen netes tartalmat meg facebookot akkor ő már hülye" - igen, pláne az egyik kezében kólát lóbálva, séta közben. "Akkor lehet, hogy neki mégis jobb eszköz egy tablet" - ha valaki a kivagyiságát akarja villogtatni, akkor bizonyára. Mellesleg, aki faszbukot használ, azt eleve nem tartom normálisnak, hanem kóros állapotnak (exhibicionistának).
"amikor viszont úton vagyok akkor a hordozhatóság és egyszerű kezelhetőség az über prioritás ebben egy noti soha nem lesz a tablet versenytársa" - ha igazat írtál, akkor van egy hasonló autód, mint nekem. Tehát az "úton vagyok" valószínűleg vezetést jelent, de akkor biztos, hogy sem notit, sem tabletet nem használsz, ha mégis, akkor közveszélyes vagy. Egyébként meg ha csak utas vagy, akkor egy noti akkor is hasznosabb a nagyobb kijelzője és a fizikai billentyűzete miatt, ott meg az üzemidő nem játszik, hiszen szivargyújtóról tölthető...