"Ennek a sebességhez az égvilágon semmi köze.
Az egyik kézben kóla, és úgy sétálva emailt olvasni szerintem értelmetlen.
Faszbukot sem használ mindenki, meg egyáltalán, a fényképeket én pl. magamnak csinálom, nem vagyok senkinek a fotósa.
Az egérmozit nem szeretem, utazás közben inkább zenét hallgatok.
A tévéműsort előző nap szoktam megnézni, hogy a programomat úgy szervezzem, hogy ne maradjak le arról, amit meg akarok nézni. Adott esetben beállítom a műsor rögzítését, ha másképp nem tudom megoldani.
Minden csak szervezés kérdése."
Akkor magyarul végre elismerted, hogy neked nem kell tablet, de aki az életét nem úgy éli mint te az hülye, maradi? Ha valakinek sokkal fontosabb, hogy menet közben elérjen bármilyen netes tartalmat meg facebookot akkor ő már hülye csak azért mert más a hobbija, kedvtelése mint neked? Akkor lehet, hogy neki mégis jobb eszköz egy tablet?
"De én is tudnék rengeteg olyan feladatot felhozni, ahol a legújabb, mindennel felszerelt ifos labdába sem rúgna, mert hiába az üzemidő, képtelen lenne a feladatot megoldani, akármennyi ideje is lenne rá."
Igen erre mondom én, hogy ott van rá az asztali gépem. Mert én meg úgy élem az életemet, hogy tudom mikor kell dolgoznom akkor azt megteszem az asztali gépem, amikor viszont úton vagyok akkor a hordozhatóság és egyszerű kezelhetőség az über prioritás ebben egy noti soha nem lesz a tablet versenytársa.