• lordsithlord
    Már bocsánat, de végig notikról beszéltünk, ennek megfelelően a 800MHz-es DDR2 ram-ot neveztem meg, mint a csúcsot. Erre te a következőt reagáltad, idézem: "NEM a 800mhz volt a csúcs a ddr2 családban". Nos, én elismertem, hogy valóban, a DDR2 családban nem ez a legnagyobb órajelű (oké, ha úgy tetszik, ne sebességről, hanem órajelről beszéljünk, nekem mindegy, elvégre valóban, az órajel csak egy tényező a sebességben), azonban LAPTOP memóriában nincs 1066-os.

Most akkor melyik állításom nem volt igaz???

A normális gyártók (hangsúlyozom, csak a normálisak) típus specifikus rendszerverziót adnak ki a tabletjeikhez. Valóban, nem beégetett dolog, ezt nem is mondtam, sőt, maga az Android sem egy típus specifikus dolog. Ellenben míg a Windows bedobál egy csomó tök felesleges eszközillesztőt a telepítéskor a rendszerbe (példának okáért elég, ha megnézi az ember, hogy milyen eszközöket ismerhet fel a gép, és azt tapasztalhatja, hogy tök feleslegesen ott van egy csomó olyan VGA kari az automatikusan felismerhető eszközök között, amik az életben nem lesznek a gépben), amik az Androidos rendszerben nincsenek. Mint mondtam, a normálisabb gyártók fogják és csak a ténylegesen szükséges elemeket teszik be a gépre kerülő rendszerbe,. illetve a frissítésekbe (megjegyzem, ennek van hátulütője is, mikor esetleg valamilyen eszközt emiatt nem ismer fel). Ha megnézed egy ténylegesen normális gyártó támogatási oldalát, azt találhatod, hogy minden típushoz külön-külön fel vannak téve a frissítések. Ha másik típusét akarod feltenni, akkor visszapofázik és nem fogja engedni.