usersg#41
"Ha már ennyire szeretsz degradálni, nézz utána, hogy cégeknél mennyi idő a számítógépek értékének nullára íródása (segítek, 3 év), aztán nézd meg, hogy ennyi idő alatt milyen gépek jelennek meg. Az előzőben leírtam, milyen géppel értem el az általam leírt 40mp-et, de csak tájékoztatásul közlöm, hogy nagyon sok cégnél az én gépem modernnek számítana..."
Kit érdekel hogy mennyi idő alatt írod ki nullának az eszközöket? Mi köze ennek itt bármihez is? Ugye nem azt akarod ebből kihozni hogy a tábla nem íródik le ugyanúgy 3 év alatt... hiába magyarázod hogy kinek milyen gépe van... Ahol a mai napig 486 -oson fut a dbase, ott valszeg a táblára sem fognak költeni, tehát ha ezen a vonalon akarsz elindulni, az is bukta....
"Tudod, attól ,hogy valaki informatikus, még nem jut hozzá automatikusan a legújabb, legmodernebb technikához, sőt, nagyon sok esetben elvárják, hogy az informatikus gépe többet bírjon, mint egy átlagfelhasználóé."
És? Ez biztos valami nyakatekert bizonygatás lehet a tábla leváltó/kiváltó/megváltó voltára, vagy nem tudom... nem értem mit akarsz ezzel.
"Ergo nyugodtan le lehet szólni, nem igazán érdekel a véleményed, én tudom és azok, akiknél dolgozom, szintén tudják, hogy értek a munkámhoz."
Hát... ha nekem elmagyaráznád hogy sleep -ből 40 sec a boot időd, akkor biztos nem vennélek föl.
"De persze egy átlagos felhasználó, aki gondol egyet és megveszi a legújabb technikájú laptopot, az tudja ócsárolni a szakembert."
:D Olyan sokszor írod le hogy szakember vagy, meg hogy mindenki megveheti a jó cuccokat csak te nem... gyanús ez nekem. Vagy nagyon csöves helyen dolgozol, és/vagy nem értesz a munkádhoz, vagy hazudsz. Szerintem az utóbbi. Elárulom neked, hogy van nekem is egy notesz, ami több mint 3 éves. Egy régi hp cuccos. Kb fél éve van benne 2 gb ram, addig csak egy volt. intel bele van, még a vga is az, illetve egy T5550 -es cpu. Nekem baromira nem 40sec alatt éled. Tehát te nagy művész lehetsz az biztos. A boot idő is jelentősen rövidebb ennél. Egyszer volt 40 sec is, amikor zfs beállításokkal kísérleteztem, akkor bizonyos opciók mellett a freebsd -vel elértem ezt az időtartamot, de alap helyzetből az is messze volt ettől.... (pedig kde4 -el használtam azt is)
Tehát nagyon béna lehetsz, ha igaz amit állítottál.