• galocza
    nagy tapasztalatom nincs philips termékekkel. első saját (mono) magnósrádióm az volt a 80asok közepefele, kistininek (nagyon) jó volt.
    ezenkívül volt 2 fejhallgatóm tőlük. az első kb 10 éves lenne, spar-gazdaságosan, 2250ftért vettem (ez akkor se volt drága), elfogadhatóan szólt pcn és nagyon bírta a strapát, vagy egymilliószor ejtettem le (shp-250). viszont a kis redők, amik a fejméretre állítás után a pozíciót lettek volna hivatottak tartani, pár év alatt elkoptak (istenetelen hosszú kábele volt, engedte), kicsit koszos is lett 80 év alatt, s kb 2 éve megvettem utódját. ezt már marhára nem találtam olcsónak, de ugyanúgy nézett ki, kapott egy +0-t (shp-2500), gondoltam bevált annyira az előd, hogy nem csinálok vele rossz üzletet.
    az első leesésnél tört. persze én hülye addigra kidobtam régit.
    szóval ha drágábbért rosszabb anyagokat kapok, nem valószínű, hogy azt a márkát erőltetni fogom.
    philips nálunk max konyhagép, s csak akkor ha nincs más.

(és ott vannak azok a márkák, melyek ellenkező utat jártak be: 20 éve minden szerelő óvott pl a samsung tévéktől, 25 éve csak a bolond vett goldstar - lg előd - videomagnót, s ma, ha tesztek/paraméterek alapján tetszik, nyugodt szívvel megveszem mind2t.)