• narumon
    #87
    "Bármilyen vállalati program vagy ipari alkalmazás."

    Ettől nem tudsz elszakadni? Ha valamilyen windowsos vállalati alkalmazást át lehet rá mókolni külön megírás nélkül az neked forradalmi? Nagyon nem értünk egyet.

    "Senki sem gátol meg téged abban, hogy pornóvideokat nézeges az iOS vagy androidos tableteden."

    He???

    "Röhejes, hogy tabletfan létedre lebecsülöd, fikázod a win8-as platformot. Ha a mostani kedvenced forradalmi, akkor a Win8 sokkal inkább az. Az ellentétes fogadtatásod pedig csak azt jelzi, hogy szerelem ez a részedről, nem racionalitás."

    Soha nem használtam olyan szót, hogy forradalmi ezt te mantrázod. Mint már említettem lehet kapni Win7 tableteket azok miért nem forradalmiak? Vagy miért nem kell a kutyának sem? Nekem a Win7 maradjon az asztali gépemen, nem is tudok olyan programot ami kellene a tabletemre onnan mert itt nincs megfelelő alternatívája, és pont ezt magyarázom egy ideje. (és nagyon nem érdekel, hogy valami cég ügyviteli rendszert akar rá fejleszteni - bár én ezt továbbra is kétlem) Olyan szoftver meg ma is van bőven (még a magyar piacon is) ami szerveres, asztali gépes közegben fut, de a tulajnak egy tablettel lehetősége van távolról benézni, adatokat lekérni stb stb. Erre való a tablet. Nem fog rajta Mancika könyvelni akkor sem ha Win8 fog futni rajta, egyszerűen mert több a hátránya ebből a szempontból mint az előnye.

    "Eddig teljesen érthető volt, ha valaki elzárkozott a tabletektől a korlátaikra hivatkozva."

    Továbbra is állítom, ugyanazok a korlátok maradnak továbbra is, mert a korlátok eddig sem szoftveresek voltak hanem hardveresek.

    "Aki viszont ezután a tableteket gyerekjátéknak tekinti, az ugyanolyan hülye, mint az, aki a régi korlátozott készülékekbe szerelmes, és a Win8-ast tartja feleslegesnek, mint például te."

    Nem tartom feleslegesnek lesz aki azt fogja venni, mert azt a rendszert szereti, lesz alá jó hardver stb. DE NEM FOGJA TÖBBRE HASZNÁLNI MINT AZ ANDROIDOS VAGY IOS társát. Ebben meg biztos vagyok, és szerinted hülye is.

    "Az én esetemben eddig az elzárküzás volt a jellemző, mert a korlátok elriasztottak."

    Még mindig nem írtad milyen korlátok riasztottak el téged személy szerint amik Win8 alatt nem fognak? Te könyvelésre akarod használni vagy ipari dolgokra a tabletet? Mert az érvelésed szerint ez áll fent.

    "Ezt vagy érted vagy nem, de leszarom, ha esetleg nem."

    Mint ahogy engem sem izgat túlságosan, hogy te mit gondolsz, csak már x hozzászólással ezelőtt is azt írtam, hogy fejtsd már ki a te szempontodból mi lesz más, de erre még nem jött válasz, csak homályos céges infok.