• Doktor Kotász
    #85
    Bármilyen vállalati program vagy ipari alkalmazás. Kurvára nem mindegy, hogy egy cég a saját igényeire szabott programot elkészíttet egy verzióban egy külső céggel, aminek a teljes költségét állnia kell vagy ugyanezt két verzióban kell megfinanszíroznia. Esetleg ugyanez a feladat saját informatikusokkal mennyi midővel tart tovább, vagy hány informatikussal többet kell alkalmaznia. A felmerőlő kompatibilitási problémákról, nehézségekről nem is beszélve.

    A mostani tabletekhez képest az asztali gépekkel való platformazonosság mindenféleképpen előny. A jelenlegi tableteknél hátrány, hogy nem ugyanazok az alkalmazások érhetőek el, mint az asztali, illetve laptop gépeknél.

    Senki sem gátol meg téged abban, hogy pornóvideokat nézeges az iOS vagy androidos tableteden.

    Röhejes, hogy tabletfan létedre lebecsülöd, fikázod a win8-as platformot. Ha a mostani kedvenced forradalmi, akkor a Win8 sokkal inkább az. Az ellentétes fogadtatásod pedig csak azt jelzi, hogy szerelem ez a részedről, nem racionalitás.

    Eddig teljesen érthető volt, ha valaki elzárkozott a tabletektől a korlátaikra hivatkozva. Az is érthető volt, ha valakiket ez a korlát nem zavart. Aki viszont ezután a tableteket gyerekjátéknak tekinti, az ugyanolyan hülye, mint az, aki a régi korlátozott készülékekbe szerelmes, és a Win8-ast tartja feleslegesnek, mint például te.

    Az én esetemben eddig az elzárküzás volt a jellemző, mert a korlátok elriasztottak. Mivel ezek a korlátok eltűntek egy új belépú platformmal, illetve úgy néz ki, hogy eltúnnek majd, ezt az új platformot értékelem és örömmel fogadom.

    Ezt vagy érted vagy nem, de leszarom, ha esetleg nem.