• Szefmester
    #7
    Javasolnám hogy állíts fel egy 5-6 szintből álló jelszósort.. és az egyszerű "kité érdekel ha feltörik" regekre mehet az egyszeű buta jelszó, az "itt tartom a pénzem" szintre meg mehetnek a nagyon komolyak, és ezeket ne nagyon jegyeztesd meg a géppel, vagy esetleg gépeld le egy txt-be máshol másold fel a gépedre olyan fájlnévvel ami nem utal a tartalmára, majd ha jelszavazni kell akkor kijelöl és másol+beilleszt. Így még a keyloggerektől is véded magad valamennyire.
    Ahogy a személyimre és a bankkártyámra, telefonomra ideges lennék ha elveszteném, úgy bizonyos online adataimra is. Ezért ahogy a pinkódot nem írom fel a telefonra bankkártyára úgy a jelszavaim sem adom ki a kezemből.

    Pár napja megkért a bátyám hogy had töltsön le valamit egy regisztrálós oldalról ahol vásárolni is lehet, és megvoltak adva egyéb adatok is. Mikor kérte, én átállítottam jelszavam, megadtam neki é szóltam hogy van 2 órája megcsinálni amit akar. Majd a 2 óra leteltével újra beléptem és visszaállítottam a jelszavam. Persze ez idő alatt is feltörhették volna, de ennyi még "belefért" lévén a tesómról volt szó és nem egy idegenről.