Space Station 13
  • Zero001
    #419
    Eheh, igen az az RD én voltam. :) Rohadt ninja, a véremet akarta. Másodjára, a siklón nem tudta befejezni a melót, megmentett egy doki, őt meg meglincselték.

    Tegnap voltam RD rev körben, egészen fasza is volt a dolog, addig, amíg nem szóltak rádión, hogy az AIval szórakozik valaki. Odamentem uploadhoz, purgáltam, beraktam default asimovot, erre jött a HoS és pofán lőtt lézerrel. Aztán kiderült, hogy csak HoS ruhában lévő rev genyó volt.

    Meg volt egy adminok által szétcseszett kör is, az nem tetszett. Rögtön az elején kikapcsolták az áramot, aztán mikor lejárt az event, kikapcsolták megint, aztán két-háromszor random időközönként összekeverték hogy ki kicsoda, melyik karaktert irányítja, meg spawnoltak zombikat, alieneket, meg hasonlókat.
    Volt egy baltás gyilkos, fél állomás az ő vérét akarta, az egyik cserénél meg pont az ő testébe kerültem. Kinyírtam két zombit, aztán elkezdtem menekülni a lincselő tömeg elől. Aztán megint testcsere, bekerültem egy haldokló biztonsági őrbe, úgyhogy az nekem gémóver volt.