Space Station 13
  • Zero001
    #415
    Volt egy rev kör is, revhead vegyész voltam. Az egyik legjobb kombináció. (Egyébként beigazolódott, hogy az antag választás megelőzi a munkaválasztást, detektív volt High-on, mégis vegyész lettem, és nem volt egyébként detektív, tehát biztosan én lettem volna az, ha nem vagyok antag)
    Kör elején egyedül voltam medbayben, úgyhogy elrohantam a HoPhoz teljes medbay hozzáférést kérni. Meg is kaptam, úgyhogy szépen kivettem egy injekcióstű-vetőt. Gyártottam pár liter klórhidrátot, cianid és mutagén tablettákat, meg vakuztam mindenkit, akit értem. Jött közben egy CMO, de szerencsétlen kb azonnal le lett verve amint megérkezett, meglőttem klórhidráttal, lenyomtam a torkán egy cianid és mutagén tablettát, aztán egy rev haver elvonszolta a szervízjáratokba.

    Közben kiderült, hogy forradalom van, a vezetők elvonultak a brigre. Mászkáltam kicsit, hogy átállítsam a lófráló lojalistákat, mikor látom, hogy a HoP szobája délről nyitva. Megyek a híd felé, látom a HoPot a hídon, megy a szobája felé. Gyorsan elrohantam, be a szobába, hátába egy klórhidrát injekció, megfordult, pofájába cianid injekció, futás. Pár rev haver berohant, és pépesre verte a fejét.

    Ennyit csináltam a körben, több vezetővel nem is találkoztam, aztán egyszer csak vége lett. Jó kör volt, megfelelően akciódús és még győztünk is.