Space Station 13
  • Zero001
    #413
    Jahj, nem megy ez most nekem mostanában. RD voltam, két gyilkolós célponttal és semmi mással. Egy darabig szerencsétlenkedtem, megtámadtam az engineer célpontom a szemétégetőben, de valami kurvanehéz kivetkőztetni őket az űrruhájukból újabban (nemrég bekerült a játékba, hogy csak a felső réteg ruhát lehet lekapni, a takart dolgokat nem), úgyhogy kiabálni kezdett rádión, jött egy szekus, és elvitt. Kicsit megpróbáltam kidumálni magam, és csak 6 perc briget kaptam érte.

    Úgyhogy B terv, vettem egy hacked AI modult, meg egy binary translatort, gondoltam hekkelem az AI-t és a botokat. Erre az egyik, túlságosan mindenlébenkanál tudós meglátott, ahogy legyártottam az upload számítógép elektronikáját. Mindegy, azért megépítettem, hekkeltem, elpusztítottam a hekkelt modult. Jöttek a borgok, elküldtem őket megölni a célpontjaimat. Az egyiket lefújták savval, borgizáltuk, kinyírták a másikat is, hívták a siklót. Én a sok teleportálgatástól légyemberré változtam és brutálmód lesérültem, medbayben összekapartak. Három perc lett volna a siklóig, bementem robolabba összerakni egy medibotot, utánam jött a kis genyó tudós, megtámadott és lenyomott. Hívtam segítséget binary csatornán, jött is a borg... és letartóztatott.
    Valaki megpróbálta kártyára tenni az AIt, feltűntek neki a hekkelt törvények, resetelte, a borgokat is, úgyhogy rábasztam, de rendesen, a sikló piros részén, bilincsben értem haza.

    Volt egy aranyos detektíves köröm is, megoldhatatlan dilemmával, IC és OOC értelemben is. Harc a xenolaborban, odarohanunk. Erre ott vár minket két tökegyforma gyíkember, egyik lesebezve 20%ra, mindkettő állítja, hogy ő az ártatlan. IC eléggé WTF esemény, hogy mitől lehet kettő egyforma karakter. OOC meg tudom, hogy létezik changeling, de az sem segít sokat, mert vagy DNA kivonó tüske+átváltozás, vagy transzformáló tüske. Tehát még OOC tudással sem egyértelmű, hogy az átváltozott csóka a changeling, vagy az áldozat.

    Nem is derült ki a végére, viszont legalább a HoS is belépett a klubba, ő is megkapta a gyíkember DNSét.
    Legközelebb ling leszek, elkezdek majd szórakozni ezzel... Antagként mindig rákoncentrálok a feladatomra, ritkán kezdek idétlenkedni. És ez hiba.