Space Station 13
  • Zero001
    #393
    Tegnap volt egy vicces kör. Pap voltam, sikerült az első embert megtérítenem. A bohócot.

    Papként 40k jellegű techpriestet szoktam játszani, basztatom a robotászokat, hogy csináljanak nekem teljes testimplantálást, de most kör elején felöltözés után azt láttam, hogy az egyik robotász a fűrésszel megölte a másikat, úgyhogy nem erőltettem a dolgot. HoS kért tőlem egy tartály szenteltvizet, én fogtam egy poroltót és végigszenteltem az egész főfolyosó rendszert, aztán beültem a kocsmába. Voltak egyéb gondok, letartóztattak mert találtak egy mannitol tablettát egy bűnözőnél, amin rajta volt az ujjlenyomatom. Elmagyaráztam, hogy arra van, hogy ha a gyógyításom véletlenül agykárosodást okozna, akkor legyen nálam rögtön ellenszere. Elengedtek.
    Közben kiderült, hogy abductor kör van, volt is kisebb csetepaté a HoP előtti folyosón, elkezdtem gyógyítani a bohócot, mire megint letartóztattak, hogy miért támadom meg. Nagy nehezen még a helyszínen elmagyaráztuk, hogy hogyan működik ez, úgyhogy elengedtek.
    Aztán a bohóc a segítségemet kérte, hogy szerezzünk egy HoP pecsétet.

    Mondtam neki, hogy persze, próbáljuk meg, mutassunk be áldozatot. A Machine God a hús feláldozását kéri, mert a hús gyenge.
    Visszamentünk a robotika laborba, de a robotász egész körben alig volt a helyén, amikor kértük, hogy engedjen be műteni, mondta hogy ellopták a szikét, és elhúzott cargohoz rendelni újakat. Bohóccal gondoltuk ezt nem várjuk meg, próbálkozzunk átverni a Gépistent. Elmentünk a séfhez, volt nála egy döglött óriáspók, kértünk két lábat, elhúztunk cargohoz a szemétválogatóba, elloptuk a kartonpapírt bemászva az asztalon, összeraktuk a bohócnak a cardborg jelmezt, vissza kápolnába. Oltárra két gyertya, póklábak, mondtam egy könyörgést és imádkoztam az adminokhoz a HoP pecsétért. "Feláldozta Néked a húsát", stb. Póklábak eltűntek, megjelent egy "kiborg cipő", ami kiegészítette a jelmezt, csodának csoda, de nem az, amit szerettünk volna.

    Na, akkor vegyük tényleg komolyan ezt az áldozat dolgot. Vissza robolaborba, nem volt ott senki. Betörtük az üveget a pultnál, bemásztunk, legyártottuk az alkatrészeket, meg láttuk, hogy a robocsávó tényleg hozott szikét meg kauterizálót is. Hívták a hajót, nekiálltam műteni. Kb 5 perc alatt kész lettem, bohóc teljesen kiborg. Összeszedtük a testrészeit, beszórtuk egy hullazsákba, elvittük a kápolnához.

    Két gyertya és a testrészek az oltáron, lámpa lekacsol, ismét könyörgés és ima, hogy most már tényleg feláldozta a húsát, bocsi, hogy az előbb hazudtunk, hallgasd meg könyörgésünk. És meghallgatta. Eltűnt az oltárról a hús, megjelent egy nagy duda és a HoP pecsét.
    Bohóc teljesen odavolt, teljesen megtért. Használni már nem tudta, de hazafelé egész úton a Gépistent éltette.

    Jó volt, hogy az adminok belementek a játékba és teljesítették a kívánságot. Persze nem valami nagy dolgot kértünk, az biztosan segített. Meg hogy az a pecsét önmagában nem használható, csak a bürokráciát lehet vele kicsit olajozni. Na meg hogy már erre sem volt idő. De azért tényleg rendesen megdolgoztunk érte, szerintem megérdemeltük. Jó poén volt, sikerült egy egyébként unalmas körben dolgot találni magunknak.

    Két abductor csapat volt, és az egyiknek sikerült a küldetése, vagy hat embert elraboltak. Ebből mi nem sokat tapasztaltunk, de sebaj, jó volt ez így.