Vendéglátás, Étterem, Kocsma, Pup üzemeltetése
  • David2
    #12
    haveromék nyitottak pár éve egy kocsmát, és éppen el tud tartani 1 embert, nem megy vmi jól... Mennyi a mostani hely bevétele? sztem fél milla alatt még meggondolni sem érdemes, mert:

    a nettó árkülönbözetből, mert ha ráraksz 100 forintot egy üveg sörre, akkor az után is be kell fizetni az áfát, mint hozzá adott érték adója. Nos a nettó árrésből, meg egyebek (zenegép, csocsó, félkarú) abból lejön a rezsi, a bérleti díj, a magad után fizetett járulékok. Nah a maradék kis pénz, amit nyereségnek csúfolnak, azután is be kell fizetni vmennyit (asszem ez most 16%, de nem vagyok benne biztos) és az lesz a te pénzed. Sztem jól gondold meg, h megéri-e.