• KopaszIsten
    #25
    Első gondolatom az volt, hogy ha majd megjelennek a szemüveg használata miatti közúti balesetek, akkor majd ezt is szépen betiltják a sofőröknek, mint a kézben tartott mobilhasználatot.
    Megjegyzés: A telefonálás akkor is elvonja a figyelmed, ha nem kell kézben tartanod. Igazából bármi elvonja a vezető figyelmét. Más kérdés, hogy rutinos vezetők kiszűrik a zavaró tényezőket. Több-kevesebb sikerrel.

    A másik észrevételem a cikk utolsó bejegyzésére való reagálás.
    Emlékeztetőül részlet:
    "A közelmúltban pedig a Sony és a Microsoft vállalatok is levédették a felhasználó szeme elé benyúló miniatűr megjelenítőfelülettel kapcsolatos ötleteiket."
    Nos. Több helyen is leírták már, hogy ezek a szabadalmi stipi-stopi-én-találtam-ki-először levédések pont hogy hátráltatják a fejlődést. Ugyanis. Nem tudják megvalósítani, de már le is védi, amivel szabadalmi jog megfizetésére kényszeríti azt a "szerencsétlent", aki meg tudná csinálni (idővel), csak nincs pénze kifizetni a jogokat... Tudom lehet érveket mondani pre és kontra...
    [trollkodás]Akkor én levédem a lélegzetvételt, és majd lehet fizetni a szabadalmi jogokat Nekem, minden lélegzetvétel után. De jó is lesz.[/trollkodás] Amúgy, ha úgy vesszük már a levegőért is fizetnünk kell...