• Szefmester
    #42
    Fateromnak 30 éve van jogsija.. mégis gyalogosként és kerékpárosként is csapták már el 1-1 alkalommal.

    kerékpárosként balra kanyarodott volna szabályosan mert jelzett behúzódott stb, a mögötte érkező autó lassított.. az az mögött érkező "k*rvára sietek nyomoronc kis tetvek" autós meg 100-110el hajtott egy nem túl jó minőségű úton ott ahol még a 90 is hősi tempó, úgyhogy ő előzni kezdett mert nem akart "tötyörögni" a másik miatt. Csatt... fater letarolta az út menti növényzetet koponyalapoi törés és egyéb maradandó de nem életkárosító sérülést szerzett. (azóta nem bír pl felfele nézni és a kezét felemelni mert hirtelen elszédül és elesik szal plafon festése kimarad)

    gyalogosként meg a kereszteződés jobb oldalán zebra jobb szélén ment át a 2x2 sávos +járdasziget középen úton amikor balról lassítás nélkül jött egy nő a férjével és a gyerekekkel és úgy döntöttek leszarják a zebrát és mennek a belsőben, a gyalogos meg majd félreugrik. Hát nem. Fater a zebra kezdetéhez képest 11m-re esett le a földre a kocsi vitte kicsit ugyanis a motorházon... ismét ilyen olyan maradandó de nem vészes sérülés.. szal most már kicsit sántikál is az izomszakadás miatt.

    két balesetből kettőnél szabályosan közlekedő kerékpáros/gyalogos -jogsibirtokos- és egy-egy felelőtlen "nagyon sietek" autós. Nos.. akkor hogy is van ez most? itt közép magyarországon szó szerint meg szoktuk köszönni hogy átengednek... zebránál.. mikor 20an állnak ott. jó poén.. én már hobbiszinten lépek le hirtelen elé majd vissza.. ekkor persze satufék meg anyázás.. én meg ha beintek neki, le a földre és ha anyázik akkor belerúgok a kocsijába (ha bakancsban vagyok akkor ahogy bírok, aztán meg lehet próbálkozni..