blasko1990#3
@kicsioz Én AppStore-t használok , de múltkor néztem épp az android marketet , úgyanúgy van nem egy pár fizetős app ott is , csak ugye vannak promó termékek , mint ahogy a facebook-n és az androidon is ingyen használhatod az angry birds-t. Szerintem egyszerűen azért van ez így mert még nem futott be annyira az android market , még érnie kell a piacon de remélem megszorongatja majd egy kicsit az Almát mert akkor mind 2 fan oldal csak jól jár azzal ha a konkurencia adta verseny csak javít a szolgáltatás minőségén mindkét oldalon :)
Mellesleg az enyhén túlzás hogy minden fizetős az App Store-ban , nekem egy fizetős app-m van az Angry Birds Space ami megérte az árát , 260Ft-t vont le a bankkártyámról , szóval nem egy eget rengető összeg , a többi 3GB App az legálisan ingyenes(mielött kalkuláltok , pl a CK Zombies 447MB stb...) . Sok tévhit van az emberekben mind két market place-ről , érdemes tisztában lenni a dolgokkal.
@Andro - Az Apple esetében nem az AppStore a húzóerő hanem a zene és film eladások , de Mo-n nem hinném hogy olyan sokan legálisan szereznék be a dolgokat :)
Kíváncsi vagyok hogy milyen lesz végül az android market de még ami érdekes lesz az az xbox live szolgáltatások bővülése 2013-tól , szívesen nézném a sky tv-t itthon egy éves live előfizetésért :D